Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η ψήφος σου είναι η Κινητήριος Δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια


 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας στην εκλογή μου στα όργανα διοίκησης του ΠΣΦ στις εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν το 2015 και το 2018.

 Με τη δική σας στήριξη μου δόθηκε η δυνατότητα να υπηρετήσω στις θέσεις :

Στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο :

στη θέση του Γενικού Ταμία ( 2015 – 2018)

στη θέση του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων ( 2018 - 2021)

Στο Περιφερειακό Τμήμα της Αττικής:

στη θέση του Αντιπροέδρου ( 2015 – 2017)

στη θέση του Προέδρου (2017 – 2021)

 

Η συμμετοχή μου στα όργανα του ΠΣΦ είχε σαν στόχο την υπεύθυνη άσκηση των καθηκόντων που μου εμπιστεύτηκαν τα μέλη των συμβουλίων και συνολικά την υποστήριξη της διοίκησης για την παραγωγή ενός θετικού και αποδοτικού έργου.

Οι πολλαπλές υποχρεώσεις που προέκυψαν και οι διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν κινήθηκαν μέσα σε πνεύμα πολύ καλής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλα τα μέλη του ΚΔΣ όσο και του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής.

Δεν είναι τυχαίο πως η καλή συνεργασία και η επιτυχημένη πορεία που διαφάνηκε, ήταν μια προσπάθεια που διασφαλίστηκε και συντονίστηκε από τον πρόεδρο του ΠΣΦ κ. Πέτρο Λυμπερίδη και των μελών του Συλλόγου.

Προσωπικά αισθάνομαι ικανοποίηση από το έργο και τη δραστηριότητα που πραγματοποίησε ο ΠΣΦ συνολικά, σε κεντρικό επίπεδο αλλά και του ΠΤ Αττικής.

Πολλές από τις προτάσεις που είχαν διατυπωθεί έγιναν αποδεκτές , ολοκληρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και άλλες ξεκίνησαν να υλοποιούνται και θα χρειαστούν τη συνέχιση της προσπάθειας για να υλοποιηθούν με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την δημιουργία ενός νέου κλίματος και εικόνας που έχει σχηματίσει η κοινωνία για τον κλάδο μας.

 Αγαπητοί συνάδελφοι

Μέσω των συνθηκών και των προκλήσεων που έχουμε αντιμετωπίσει, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης του κλάδου μας.

Εκτιμάται ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα υπάρξει μια ραγδαία αύξηση των χρονίων νοσημάτων παράλληλα με την αύξηση του προσδόκιμου ζωής του πληθυσμού.

Εμείς, οι επιστήμονες, καλούμαστε να ανταποκριθούμε θετικά στη νέα δοκιμασία του σύγχρονου συστήματος υγείας με την ενεργεί παρουσία μας, για να αναβαθμίσουμε ποιοτικά το έργο του κλάδου μας και την προσφορά μας στη Δημόσια Υγεία της χώρας.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ζητώ την στήριξη σας σε αυτή την εκλογή και δεσμεύομαι να τιμήσω για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη σας.

 

Σας ευχαριστώ,

 

Λευτέρης Μπουρνουσούζης

 

Υποψήφιος με ΔΗ.ΚΙ.ΦΥ

για το ΚΔΣ, το Περιφερειακό τμήμα Αττικής

και την Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων

 

https://bournousouzis.blogspot.com/

https://www.linkedin.com/in/lefteris-bournousouzis-309a421b

https://www.facebook.com/lefteris.bournousouzis

https://dikify.weebly.com/epsilonxiomegasigmataurhoepsilonphiepsiloniotaalpha.html

https://dikify.weebly.com/muetanuupsilonmualpha-tauetasigma-pialpharhoalphataualphaxietasigma-alphapiomicrontauepsilonlambdaepsilonsigmamualphataualpha.html